Skip to content Skip to footer

Odbojkašice Marine Kaštela otvorile Superligu uvjerljivom pobjedom

Prva utakmica nove sezone Superlige za odbojkašice donijela je uvjerljivu pobjedu Marine Kaštela, koja je u dvorani Kaštel Stari savladala zaprešićki Nebo. Od samog početka, Kaštelanke su dominirale, pokazujući borbeni duh, precizan servis i stabilan prijem, što im je omogućilo sigurnu i rutinsku pobjedu.

Izuzetno raspoložene na terenu bile su Minja Drašković, Mirna Bečić i Haley Gilfillan, koje su svojim učinkom vodile ekipu do uspjeha. Njihov doprinos u napadu, ali i odlično postavljanje u obrani, istaknuli su se kao ključni faktori u ovoj utakmici.

Ovom pobjedom, Marina Kaštela napravila je savršen uvod u derbi 2. kola koji je očekuje u subotu na Pešćenici protiv zagrebačkog Dinama. Marinke s optimizmom i dodatnom dozom samopouzdanja kreću na put, osnažene odličnom igrom i pozitivnom atmosferom unutar ekipe, koju su brojni navijači s tribina dvorane pozdravili pljeskom.

Utakmica protiv Dinama zakazana je za subotu u 20 sati, uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji, gdje će publika moći pratiti još jedan uzbudljiv nastup Marine Kaštela.