Skip to content Skip to footer

Na regatnom polju koje je  smješteno u neposrednoj blizini Jedriličarskog centra, održavaju  se brojna svjetska i europska natjecanja kao i pripreme svjetskih poznatih jedriličara koji idealne uvjete na moru iskorištavaju za vrijeme zimskih jedriličarskih priprema.

Sastavni dio jedriličarskog centra čine restoran Spinnaker zajedno sa svojim unutarnjim lounge barom, vanjskom terasom (pergola) i VIP terasom.

Marina Kaštela

JEDRILIČARSKI KLUB

Jedriličarski centar Marina Kaštela objekt je na jugoistočnom nasipu marine koji je projektirao ugledni tim arhitekata iz ureda RieglerRiewe.

Centar se sastoji od tri etaže, uključuje svlačionice, sanitarne prostorije i prostor za sudce, kao i hangar površine 200 m2 s vratima visine 815 cm, za potrebe mjerenja brodova prije natjecanja. Oko centra je plato površine 3800 m2 na čijem je sjevernom dijelu uređena rampa s koje u more može ući 90 jedrilica istodobno odnosno 300 jedrilica u roku deset minuta. S južne strane jedriličarskog centra uređena je obala s privezištem. Šetnica oko centra u dužini od 900 metara cijelom području daje poseban izgled.

naslovna-galerija-2
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.