Skip to content Skip to footer

Dragi ljubitelji jedrenja,

Austrian BoatShow – BOOT TULLN koji se održavao od 29. veljače do 3. ožujka 2024. je iza nas. Kao i uvijek, s ponosom smo predstavili BavAdriju i Marinu Kaštela na ovom prestižnom sajmu, najvećem i najraznovrsnijem sajmu nautičkih i vodenih sportova u Austriji i CEE regiji.

Ove godine 360 izlagača iz 16 zemalja predstavilo je cijeli svijet vodenih sportova. Posjetitelji su mogli razgledati motorne čamce, jedrilice, luksuzne jahte, čamce na električni pogon, kanue i kajake, charter plovila, turističku ponudu, brodski odmor, opremu za zabavu i ronilačke sportove i još mnogo toga.

BavAdria & Marina Kaštela predstavili su se u hali 4, gdje smo se družili s brojnim posjetiteljima i vodili tople razgovore o jedrenju i ljepotama Dalmacije.

Veliko hvala svima koji su nas posjetili!

Zahvaljujući vašem interesu i entuzijazmu, sajam je za nas bio veliki uspjeh. Radujemo se što ćemo vam uskoro ponovno poželjeti dobrodošlicu u našu marinu.

Prvi vrhunac ove godine je Croatia Nautic Show koji će se održati od 18. do 21. travnja 2024. Srdačno vas pozivamo da budete tamo!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.