Skip to content Skip to footer

Boris Milošić osvaja Guinnessov rekord u hodanju pod vodom uz podršku Marine Kaštela!

Hrvatski ronilac na dah, Boris Milošić, ostvario je nevjerojatan podvig postavivši novi Guinnessov rekord u najduljem hodanju pod vodom u jednom dahu! U bazenu Marine Kaštela, Milošić je prešao impresivnih 112 metara, nadmašivši prethodni rekord od 107 metara i tako zauvijek upisao svoje ime u povijest ronjenja.

Milošić je iskusan ronilac s dugogodišnjim iskustvom u natjecateljskom ronjenju na dah. Još 2020. godine postigao je značajan rezultat postavši prvi čovjek koji je prehodao 100 metara pod vodom. No, tada mu je rekord bio umanjen za 4 metra zbog tehničkih pravila. Ovaj put je Milošić bio odlučan da ne ostane bez priznanja. Uz podršku Marine Kaštela kao sponzora, ostvario je nevjerojatnih 112 metara, dominirajući u disciplini i pokazujući svoje izvanredne sposobnosti.

Ovaj izvanredan rezultat svjedoči o Milošićevim nevjerojatnim sposobnostima, fizičkoj snazi i mentalnoj čvrstoći. Njegova predanost, upornost i strast prema ronjenju na dah rezultirali su ostvarenjem cilja koji će ostati zapamćen u povijesti ovog sporta.

Čestitamo Borisu Milošiću na ovom fantastičnom postignuću! Njegov uspjeh je dokaz da se trud, vjera u sebe i nepokolebljiva volja uvijek isplate. S nestrpljenjem iščekujemo njegove buduće uspjehe i izazove koje će si postaviti.