Skip to content Skip to footer

CROYA Yacht Charter Show 2024: Prestižni događaj na kojem izlaže Marina Kaštela

Od 4. do 6. listopada 2024., Split će postati središte jednog od najvažnijih događaja nautičkog svijeta u regiji – CROYA Yacht Charter Showa. Ovaj prestižni međunarodni sajam jahti s posadom okuplja vodeće stručnjake i profesionalce iz charter industrije, a Marina Kaštela će se predstaviti kao jedan od izlagača. Posjetitelji će imati priliku upoznati se s kapacitetima i uslugama marine, uz najavu budućih planova proširenja. Program sajma bogat je sadržajem i događanjima koja će privući pažnju ljubitelja nautike.

Program sajma:

4. listopada – Petak

Službeni početak sajma započinje otvaranjem izložbenog prostora u 09:30. Tijekom dana posjetitelji će moći razgledavati impresivne jahte, dok će se paralelno održavati natjecanje u dizajnerskoj vodi pod organizacijom CYBA-e. Nakon pauze za ručak, pregled jahti nastavlja se sve do večeri. Svečano otvaranje sajma održat će se u 19:00 u Hotelu Ambasador, nakon čega slijedi dobrodošlica i zabava u Fabrique Pubu.

5. listopada – Subota

Drugi dan sajma započinje zanimljivim jutarnjim seminarom “Hrvatska: Poželjna nautička destinacija”, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

U sklopu Splitskog Sailing Festivala u 11:00 sati, održat će se tradicionalna 93. Mrdujska regata, najveća regata krstaša na Jadranu. Start regate bit će u Gradskoj luci Splita, a sudionici CROYA Yacht Charter Showa pozvani su da bodre natjecatelje.

Uz razgledavanje jahti, odvijat će se i natjecanje kuhara, dok će poslijepodnevni sati donijeti nastavak pregleda plovila. Večer će uljepšati posebna atrakcija, “Yacht Hop Night”, tijekom koje će posjetitelji u opuštenoj atmosferi moći obići više jahti.

6. listopada – Nedjelja

Zadnji dan sajma započinje seminarom o pravilima chartera i PDV-u, uz prezentaciju Hrvatske kao cjelogodišnje nautičke destinacije. Poslijepodnevni sati donose ceremoniju dodjele nagrada za kuharsko natjecanje i CYBA natjecanje u vodi. Službeno zatvaranje sajma planirano je u 19:00 sati, nakon čega slijedi gala večera u Dioklecijanovim podrumima i party za posadu u Pergoletta baru.

Dodatna ponuda: Razgledavanje Splita

Sudionici sajma mogu uživati u besplatnim vođenim turama Splita svakoga dana od 16:00 do 17:30 sati. Okupljanje je kod prijavnog pulta, a registracija je potrebna do 12:00 sati na dan izleta.

Ovaj sajam pruža jedinstvenu priliku za uvid u najnovije trendove u nautičkoj industriji, a Marina Kaštela, sa svojim bogatim sadržajem i uslugama, bit će nezaobilazan dio ovog događaja.