Skip to content Skip to footer

Tjedan restorana,  Spinnaker Marina Kaštela

Tijekom trajanja Tjedna restorana od 11. do 20. listopada uživajte u vrhunskim okusima po posebnoj cijeni od 24€

Chef Petar Božić pripremio je 3 posebna menija za večeru.

JELOVNIK I

Predjelo: Srdela – srdela u tempuri, sourdough kruh, pico de gallo salsa, pesto od bosiljka i rikule, aioli

Glavno jelo: Lubin – poširani lubin umotan u tikvicu, kus kus, kapari, slani inćuni, paprika, rajčica

Desert: Tart od vanilije i pekan oraha – karamela, ganache od bourbon vanilije, pekan krema

JELOVNIK II

Predjelo: Dupli ravioli – raviol punjen svinjskim nogicama i pancetom, raviol punjen piletinom, i tartufom, jus

Glavno jelo: Janjetina – janjeća terina, crust, baby mrkva i mousseline od krumpira

Desert: Dekonstruirana torta od mrkve – biskvit od pekan oraha, mousse od sira i jogurta, praline od pekan oraha, ulje od mrkve

JELOVNIK III

Predjelo: Balancana – balancana u tempuri, mješavina azijskih začina, soja sos

Glavno jelo: Buča – steak od buče, pasterizirani žumanjak, bučine sjemenke, vlasac

Desert: Topli biskvit od buče – bijela čokolada, badem, orah

Restoran Spinnaker

Adresa: Obala kralja Tomislava 10a, 21213 Kaštel Gomilica

Telefon za rezervacije: 098/ 9214 433

www. spinnaker.hr