Tijekom trajanja Tjedna restorana od 11. do 20. listopada uživajte u vrhunskim okusima po posebnoj cijeni od 24€
Chef Petar Božić pripremio je 3 posebna menija za večeru.
JELOVNIK I
Predjelo: Srdela – srdela u tempuri, sourdough kruh, pico de gallo salsa, pesto od bosiljka i rikule, aioli
Glavno jelo: Lubin – poširani lubin umotan u tikvicu, kus kus, kapari, slani inćuni, paprika, rajčica
Desert: Tart od vanilije i pekan oraha – karamela, ganache od bourbon vanilije, pekan krema
JELOVNIK II
Predjelo: Dupli ravioli – raviol punjen svinjskim nogicama i pancetom, raviol punjen piletinom, i tartufom, jus
Glavno jelo: Janjetina – janjeća terina, crust, baby mrkva i mousseline od krumpira
Desert: Dekonstruirana torta od mrkve – biskvit od pekan oraha, mousse od sira i jogurta, praline od pekan oraha, ulje od mrkve
JELOVNIK III
Predjelo: Balancana – balancana u tempuri, mješavina azijskih začina, soja sos
Glavno jelo: Buča – steak od buče, pasterizirani žumanjak, bučine sjemenke, vlasac
Desert: Topli biskvit od buče – bijela čokolada, badem, orah
Restoran Spinnaker
Adresa: Obala kralja Tomislava 10a, 21213 Kaštel Gomilica
Telefon za rezervacije: 098/ 9214 433
www. spinnaker.hr