Skip to content Skip to footer
Nudimo Vam

ORGANIZACIJA EVENATA

Okružena srednjovjekovnom baštinom i mediteranskim pejzažima Marina Kaštela luka je za nautički turizam, koja uz spektakularan pogled, izvanrednu kulinarsku ponudu i dašak glamura, čini izvrsnu izvrsnu kulisu za razne vrste evenata.

400 brodova u moru, jedriličarski centar, dvije gastronomske oaze, caffe bar, zatvoreni 25-metarski bazen te kompletna popratna infrastruktura osmišljeni su da zadovolje sve potrebe nautičara i zaljubljenika u more, ali i da bude mjesto za prezentaciju poslovnih ideja, proizvoda i tvrtki.

Jedinstveni ugođaj koji pruža marina i blizina mora, ljuljuškanje brodova na povjetarcu i svježi morski zrak učiniti će svaki događaj nezaboravnim, a mi ćemo rado sprovesti sve vaše ideje u djelo kako bismo organizirali događaj koji će zadiviti sve sudionike i urezati im se u sjećanje.

MARINA KAŠTELA

ORGANIZACIJA EVENATA
Regate 

Marina Kaštela

Mjesta održavanja evenata

Marina Kaštela nudi širok izbor opcija za održavanje različitih manifestacija.

Marina Kaštela

JEDRILIČARSKI KLUB

Jedriličarski centar Marina Kaštela objekt je na jugoistočnom nasipu marine koji je projektirao ugledni tim arhitekata iz ureda RieglerRiewe.

Centar se sastoji od tri etaže, uključuje svlačionice, sanitarne prostorije i prostor za sudce, kao i hangar površine 200 m2 s vratima visine 815 cm, za potrebe mjerenja brodova prije natjecanja. Oko centra je plato površine 3800 m2 na čijem je sjevernom dijelu uređena rampa s koje u more može ući 90 jedrilica istodobno odnosno 300 jedrilica u roku deset minuta. S južne strane jedriličarskog centra uređena je obala s privezištem. Šetnica oko centra u dužini od 900 metara cijelom području daje poseban izgled.

Na regatnom polju koje je smješteno u neposrednoj blizini Jedriličarskog centra, održavaju se brojna svjetska i europska natjecanja kao i pripreme svjetskih poznatih jedriličara koji idealne uvjete na moru iskorištavaju za vrijeme zimskih jedriličarskih priprema.

Sastavni dio jedriličarskog centra čine restoran Spinnaker zajedno sa svojim unutarnjim lounge barom, vanjskom terasom (pergola) i VIP terasom.

Marina Kaštela

SPINNAKER

Restoran nadahnut industrijskim stilom uređenja, utjelovljuje spokoj boravka na brodu s panoramskim pogledom na marinu i Kaštelanski zaljev. Ovaj restoran à la carte restoran nudi birane delicije mediteranske i dalmatinske kuhinje pripremljene od lokalnih namirnica s vrhunskim vinima. Kapacitet restorana iznosi 80 sjedećih mjesta.

Površina: 200 m2 zatvorenog prostora; otvorenog prostora 100m2

Marina Kaštela

SINNAKER LOUNGE

U podnožju restorana Spinnaker, na samom ulazu, uređen je polivalentan lounge. Moderno uređen prostor s barom i 40 sjedećih mjesta lako se transformira u prijamni prostor.

Površina: 175m2

Marina Kaštela

PERGOLA

Vanjska terasa restorana Spinnaker koja može ugostiti 250 osoba nudi nezaboravno gastronomsko iskustvo na samo par metara od mora. Uživajte u specijalitetima u čarobnom ambijentu uz šum valova.

Površina: 530m2

Marina Kaštela

VIP TERASA

Prekrasna terasa na vrhu jedriličarskog centra ekskluzivan je prostor za nezaboravne koktel-zabave, ekskluzivne večere i promocije, ali i nadahnjujuća pozornica za razmjenu romantičnih zavjeta. Kapaciteta do 160 uzvanika, ovaj prostor nudi beskrajne mogućnosti.

Površina: 130 m2 zatvorenog prostora; 330 m2 otvorenog prostora

Marina Kaštela

NAUTIC

Moderna sala na prvom katu glavne čarter zgrade s  ostakljenom južnom stranom, pogledom na marinu i otvorenom terasom luksuzan je  prostor idealan za proslavu vjenčanje ili za organizaciju raznih evenata kojima može nazočiti do 300 uzvanika. Profesionalno i iskusno osoblje jamac su uspješne organizacije.

Površina: 850m2

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.